• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
  1. Wie wat waar?

Aroma-Company is een online aroma en e-liquid shop die u een groot assortiment biedt van ingrediënten  voor het creëren van unieke aroma’s voor dampers. U kan bij ons e-liquid bestellen, zowel in kleine als grote hoeveelheden én dit kan bezorgd worden bij u thuis!

Uiteraard bent u ook steeds welkom in één van onze vape shops in Hamme of Bornem. (Vlaanderen) Of u nu een beginnende damper bent of een meer ervaren ‘vaper’, onze enthousiaste medewerkers staan klaar om op al uw vragen te antwoorden!

  1. Welke e-liquids voor DIY-aroma’s?

Wij raden de beginners aan als eerste de one-shot-aroma’s te gebruiken zodat u op zoek kan gaan naar de smaken die het beste bij u passen. Een greep uit ons assortiment: fruit, munt, tonic, zoet, roomachtig, koffie, tabak,... Ook kan u bij ons een kant en klaar recept verkrijgen die verschillende smaken bevat of kan u uw eigen mengsel samenstellen.

E-liquid aroma’s van Capella, Flavour Art en Flavormonks zijn heel populair maar daar stopt het natuurlijk niet, uiteraard zijn er nog veel meer aroma merken beschikbaar! Wij bieden dampers ook een brede waaier aan one-shot-aroma’s : Boss Shots, Egoist, K-Boom, Vampire Vape zijn daar een voorbeeld van. Meer informatie hierover kan u vinden op onze website www.aroma-company.be en daar kan u uiteraard ook een bestelling plaatsen.

 

  1. Aroma’s maken: kies uw materiaal

Als eerste kiest u het materiaal dat u nodig heeft: DIY-materiaal online bestellen gaat snel en eenvoudig.

Via onze online winkel kunt u met één klik alle nodige materialen bestellen:

- Base (basisvloeistof)

-Spuiten

-Bottles

U kan ook de accessoires voor uw e-sigaret bestellen:

-Batterijen en laders

-Wicks en wires

-Prebuilt Coils

-Set met instrumenten

- ...

U kan starten met een basisvloeistof, deze vormt dus de basis van uw recept. Basisvloeistof (base) kan u in grote flessen kopen met een volume van 500-1000ml. Populaire merken zijn oa: Steam Queen, Vape or DIY, Flavor Monks, etc... Basisvloeistof kan u zonder het toevoegen van aroma’s gebruiken maar u zal tot de ontdekking komen dat wanneer u aroma’s van bijvoorbeeld fruit, snoepgoed, koffie of een combinatie van verschillende aroma’s toevoegd, het geheel veel aangenamer zal worden.

 

  • In het geval de base meer glycerol (vg) bevat, dan wordt de vloeistof dikker en kleveriger, ook zal je liquid meer damp genereren en zal het aroma zachter smaken. Wij raden dan ook aan iets meer aroma te gebruiken indien u veel vg gebruikt.
  • Propyleenglycol (pg) zal je aroma versterken, ook zal je liquid minder kleveriger zijn en uiteraard ook iets minder damp genereren. (vooral gebruikt bij de lichtere verdampers)

 

  1. Aroma’s maken: aan de slag!

Nu u uw basisvloeistof en de nodige instrumenten in handen heeft, is het tijd om uw favoriete aroma’s te kiezen en over te gaan tot het maken van uw eigen recept.  Mengverhouding (percentage aroma dat je in je liquid doet) is afhankelijk van je eigen smaak en merk  van het aroma. In het algemeen gebruiken de meeste dampers een verhouding tussen de 5% en 20% aroma. U kan kiezen om  een enkel aroma te gebruiken of een combinatie/mengsel van verschillende aroma’s. Een paar  van onze persoonlijke favorietjes:  fruit gemengd met bessen, of bijvoorbeeld appel met druif of kiwi met aarbei. Wat ook een aangename smaak geeft, is de combinatie van bessen met dessert aroma’s of munt aroma’s.

Wij raden aan regelmatig nieuwe aroma’s uit te proberen, zodat u op zoek kan gaan naar uw eigen favoriete smaak.

Indien uw nicotine wenst toe te voegen aan liquid, maakt u het beste gebruik van nicotineboosters. Gezien het feit dat het online verkopen van nicotine houdende vloeistoffen bij wet verboden is, mogen wij deze helaas niet verkopen via onze webshop. Uiteraard bieden wij deze wel aan in onze vape shops te Bornem of Hamme; altijd welkom!

Met betrekking tot groothandel kan u ons steeds bereiken via telefoonnummer: +3252508685 of via mail: wholesale@vape-company.be

 

Wij wensen u alvast een aangename en smakelijke dampervaring  !

 

Het Vape-Company-Team !  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »