• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

CORONA-update

Vanaf 02/11/2020 dienen alle vape-shops in België opnieuw de deuren te sluiten wegens lock-down. Als online vapeshop mag Aroma-Company open blijven, wat dus voor een enorme stijging in onze bestellingen zorgt.

Goede afspraken maken goede vrienden & gedurende deze periode zal communicatie key zijn. Daarom voeren wij onderstaande aanpassingen door, tot zolang de winkels gesloten blijven.

 

Verzending

Vanaf 01/11/2020 tot het einde van de sluiting van de winkels zal Aroma-Company verzenden volgens onderstaand schema:

Maandag – Vrijdag:
Alle bestellingen, op voorwaarde dat alles in voorraad is (zie onderstaand: Voorraad), voor 17u30 besteld, worden dezelfde dag verzonden.

Zaterdag – Maandag:
Tijdens het weekend zal Aroma-Company geen bestellingen verzenden.

Vertragingen:
Hou rekening met vertragingen bij onze verzendpartners. In 99% van alle verzendingen zal uw pakket de volgende dag geleverd worden. Uit ervaring van de vorige lockdown weten wij dat een gedeelte langer onderweg is als normaal. Wij vragen hiervoor respect te hebben, wij kunnen de overbezette pakketdiensten niet sneller laten werken. BESTEL DUS OP VOORHAND!
Is uw pakket verzonden, maar na 5 werkdagen nog steeds niet aangekomen? Contacteer ons via e-mail: [email protected]

Voorraad

Probeer zoveel als mogelijk te bestellen wat in voorraad is. Indien u een bestelling plaatst, waarvan alle producten in voorraad zijn, maar één product niet, dan zullen wij uw bestelling pas verzenden wanneer alles in voorraad is.

Aanpassen orders / Annulaties:
Hebt u een bestelling geplaatst waarvan een product niet in voorraad is, maar kan u niet langer wachten? Neem dan contact op met onze klantendienst via e-mail: [email protected]

Onze leveranciers
Tijdens de vorige lockdown hebben wij gemerkt dat sommige van onze vaste leveranciers ook vertragingen hebben bij verzending van de producten richting ons. Hou er dus rekening meer dat er hier en daar vertragingen kunnen zijn. Contacteer onze klantendienst via e-mail voor meer vragen hierover via [email protected]

Klantendienst

Onze klantendienst zal uitzonderlijk meer open zijn tijdens deze periode. Onderstaande een overzicht

Telefonisch
U kan ons bereiken tijdens volgende openingsuren:

Maandag: : 11u00 – 19u00.
woensdag - vrijdag: 11u00 – 19u00.

Wij verwachten dat de wachttijden zullen oplopen, indien u de wachtlijn verlaat & opnieuw belt zal u uw plaats in de rij verliezen. Blijf dus geduldig wachten aub.
Wij doen ons uiterste best deze wachttijden zo veel als mogelijk te beperken door het inzetten van extra mankrachten.

Gelieve ons enkel telefonisch te contacteren indien er een dringende vraag is, hebt u een vraag die even kan wachten? Neem dan contact op via e-mail: [email protected]

E-mail
U kan onze klantendienst bereiken via: [email protected]

Wij beantwoorden alle vragen binnen de 48u, hou er aub rekening mee dat onze klantendienst NIET open is tijdens het weekend.

Hebt u een e-mail verzonden en hebt u geen antwoord gekregen binnen de 48u? Gelieve uw SPAM-box te controleren, wij merkten tijdens de vorige lockdown dat onze e-mails regelmatig in de SPAM-box van onze klanten terecht kwamen.

Indien u ons telefonisch contacteert, na ons via e-mail te contacteren, gelieve dit tegen aan onze medewerker te vermelden. Zo kunnen wij een heel deel dubbel werk uitschakelen. Waarvoor dank.

Tot slot

Onze medewerkers zullen ten allen tijde er alles aan doen om deze periode zo vlot mogelijk door te komen. Wij hopen op uw begrip wanneer er iets niet vlot gaat, zoals in normale tijden. Wij vragen u dan ook onze medewerkers begrip te tonen wanneer zij voor u de best mogelijke oplossing voorzien om niet zonder materiaal te geraken.