• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzending

Verzenden is bij aroma-company.be, vanaf €40 altijd gratis.

Uw bestelling wordt verzonden via Bpost. Tijdens de bestelprocedure krijgt u de keuze tussen onderstaande 3 leveringsmethoden:

  • Pakket bij u thuis of op het werk: Levering bij een door u gekozen adres (thuis, vrienden, werk, bedrijf).
  • In een afhaalpunt: Levering in 1 van de 1400 afhaalpunten van Bpost, meestal postwinkels (let op, deze hebben ook openingsuren!
  • In een pakketautomaat: Geen tijd om op jouw pakket te wachten? Kies deze optie, je krijgt een sms zodra het pakket in de automaat naar keuze geleverd is.
  • Afhaling in onze shop van Bornem, Dendermonde, Hamme of Ternat: In onderstaande tabel kan u reeds bekijken wanneer jouw pakket zal klaarliggen in de gekozen shop. Uiteraard is deze verzendmethode ALTIJD GRATIS! Openingsuren Afhaalpunten: Klink hier

NIEUW: Zaterdag: Alle bestellingen geplaatst voor 13u worden op maandag geleverd! (België)

Bestellingen die geplaatst worden voor 18u00: Volgende werkdag in huis. 

Track and Trace

Als uw bestelling wordt verzonden als pakket dan krijgt u van ons automatisch een e-mail met een Track and Trace-code. Met deze code kan u eenvoudig de status van uw verzending bekijken via de Bpost website

Indien u uw pakket wenst af te halen in één van onze shops dan kan u via uw account nakijken wanneer je pakket klaar ligt. Ook zal u gecontacteerd worden door onze medewerkers in de winkels zodra uw pakket klaar ligt.

Is uw bestelling tegen verwachting in nog niet afgeleverd? Neem contact met ons op via service@aroma-company.be of via onze klantendienst: 052/50.86.85 of maak een ticket aan via jouw account.

Niet in voorraad:

Wij doen ons uiterste best alle producten steeds in voorraad te hebben. Indien een product niet in voorraad is kan u dit zien aan de levertijd, bovenaan op de productpagina.
De meeste producten die niet in voorraad zijn zullen reeds de volgende dag bij ons aangeleverd worden en ook meteen verzonden worden.

Indien u een bestelling plaatst, waarbij er producten besteld werden die niet in voorraad zijn, zullen alle bestelde producten gelijktijdig verzonden worden, zodra alles in voorraad is.
Wens je toch je andere producten binnen de 2 werkdagen te ontvangen? Bestel ze dan in een apart order aub.

Retour:

Een retourzending wordt niet in alle gevallen vergoed.